Carin Danielsson

Onödig paus
Hej! 
Efter en helg med jobb både lördag och söndag var det skönt med ledig dag igår. Dessutom visade hösten sig från sin bästa sida och solen värmde så skönt. Jag hade tänkt mig ett dressyrpass på stubbåkern men Magic hade nog tänkt lite vila för han tappade en sko när jag och en i stallet var ute och red långrunda i söndags :( Så onödigt med paus och vila för att man inte får tag i en hovslagare....
Vi tog istället en liten promenad på eftermiddagen och lite mysrykt efter. Idag får jag nog tejpa hoven ordentligt och jogga honom på lina. Han mår bra av att vila en till två dagar i veckan men blir det fler kryper det i kroppen på honom och han blir jättedryg! Haha.
Magic börjar dessutom sätta päls nu och det känns ju segt, men jag ska fixa hit klippmaskinen snart så får nog årets första klippning snart äga rum. 
 
Idag är det jobb igen. Fem timmar i rad så det gäller att ladda upp med riktigt mycket motivation! Sen ska jag rida en privatponny innan och sen två av ridskolans hästar innan dess, så lite ridning blir det åtminstone. 
 
Veckan som kommer innehåller mest jobb, fredag är jag ledig för att jag jobbade i söndags, lördag jobb som vanligt och på söndag tänkte jag och Albin kolla om det finns lite svamp i skogen. :) Har stallet där Magic står också så det blir mest hemma. 
 
Precis som min kära vän Evelina skrev på sin blogg, mår jag också lite kasst psykiskt just nu, lite ostabil sådär men jag tänker att man får bita ihop och vänta ut det. Det är väl okej att må lite kasst ibland och sen går det väl över...
 
 
Min bästa vän <3