Carin Danielsson

obefintlig motivation
Nämen hej på er!
Dethär går ju inte så bra....extremt dålig uppdatering på bloggfronten och jag skulle väl ljuga om jag sa att det berodde på något annat än sjukt dålig motivation till det mesta, haha!
Magic har tappsko sen 1,5 vecka tillbaka och hovis kommer inte förrän på måndag...Lina rids lite sporadiskt, mest ut i skogen och sådär så jag har liksom inte så mycket att komma med på ridfronten 😅
Jag hade ju hoppats på att komma igång och börja dressyrträna nästa vecka, men nu har Magic vilat så länge på grund av tappskon att jag nog måste skjuta på det till veckan efter eller något. Suck.
 
Utöver hästarna så jobbar jag på. Har börjat min nya deltidstjänst på Tranås Ridklubb och det känns väldigt roligt!
Jag har jobbat två dagar denna vecka och gått med ridskolechefen som haft egna lektioner. Det är så himla kul att vara igång och undervisa igen och jag känner verkligen hur mycket energiboost det är för mig!! SÅ kul!!!
 
Helgen som kommer bjuder på en 25-års fest och installning av hästarna igen efter drygt en månad ute dygnet runt. Jag tror de kommer tycka att det är skönt att komma in och vila upp sig ordentligt...men jag tycker att det har varit rätt skönt att slippa mocka och packa höpåsar på ett tag 😋
 
Hoppas ni får en fin fredag och fin helg!!