Carin Danielsson

Lockin' out my back door
Här sitter jag, uppkrupen i sängen i stökigaste rummet i världshistorien. Förutom att jag sträckt en muskel i ryggen, fått en vagel och att mina exem har blommat upp igen är väl livet ganska fint. Solen har kikat fram idag och livet känns ju direkt lite lättare då :)
 
Igår fick jag äran att rida på fyra fina hästar. Sassa, Tino, Calle och Mimosa. Jag och Calle skuttade lite och han var så fin och pigg å glad! Han bjuder mot hindren och tar i från tårna när han hoppar, gullepojken. Jag tjatar och tjatar om honom men han är ju så fiiin hihi.
 
Mimosa överaskar varje dag, på positiva sätt. Hon tar gladeligen täten på hennes typ fjärde uteritt och är så glad och energisk. Modig och vill gärna trava en massa. Jag bara hänger med och ler, finns ju inget bättre än en lycklig häst! 
 
Idag har jag hållt i en uteritt. Jag fick äran att rida på herr Grålle och hade med mig Krusidull, Kummin, Magika, Frost, Fender och Smilla. Alla skötte sig jättebra och jag tror alla läger-elever var nöjda :) Sen på efermidagen reds alla hästar ut till sina hagar och nu är det "bara" ett tiotal fjoringar kvar hemma.

Nu är jag så trött så jag ser dubbelt så ska väl försöka sova. Men så fort jag lägger huvudet på kudden är det omöjligt att somna, som vanligt.....
 
 
 
Saknar min ladie så mycket nu. Om nån vecka får jag träffa henne och fira att hon är en nyutsprungen student!!! :):))))
 
 
Godnatt från en trött och ofräsch Carin