Carin Danielsson

Mardrömmen
Det som alla hästägare fruktar för hände Anna och mig i fredags. Älskade finaste Cara Mia fick somna in efter ett kraftigt kolikanfall som påbörjade torsdag eftermiddag. Vill inte skriva eller prata om det så himla mycket men hon blev akut sämre under fredagsmorgonen och det bestämdes att hon skulle få somna in. 
Så himla jobbigt och tomt är det nu. Jag har inte riktigt fattat än att hon är borta, jag har inte orkat tagit mig till stallet för att fixa upp efter henne i boxen och alla saker. Jag tror jag kommer förstå det först när jag kommer dit och det liksom är tomt.
 
Så nu är jag hästlös...vilket känns otroligt tråkigt. Jag har bestämt mig för att inte skaffa en annan häst nu innan jag tar examen. Spara lite pengar och fokusera fullt ut på skolan och hästarna där, dessutom finns det säkert någon extrahäst att rida!
 
Utöver det så gör jag mina sista dagar på praktiken denna vecka och sen blir det lite ledigt för att få ihop examensarbetet och några uppgifter från praktiken. Det blir skönt att kunna fokusera på det nu och sen sista månaderna verkligen kunna rida, rida, rida. 
Vemodig tanke som väcks i en såklart att det snart är slut, men jag tror jag hittar på nya spännande äventyr efter det här också! :)
 
Lilla hjärtat, sov gott <3