Carin Danielsson

Vi satt på gräset som växte i kapp med himlen
Dagen har bjudit på solsken och många plusgrader. Nästintill sommarvärme. Vi har eldat och krattat löv och pinnar. Jag städade och fixade i fjordstallets & ridhusstallets sadelkammare så nu är det lite snyggare :)
Red ut en sväng på Mirk med Lisa och Twilight som sällskap och sen på kvällskvisten ett kortare pass i ridhuset, på Blue. Hon var fin idag, finare än någon gång tidigare. Calle har fått vila.
 
Älskar dagar när man inte har några måsten som ska hinnas med så man kan gå och pilla med småsaker i stallarna mest hela dagarna, stanna lite extra i hagen och gosa med solvarma mular och njuta ännu en smula av det fantastiska jobb jag har! Nu på kvällen har det varit ensamt igen. Jag är dålig på att vara ensam. Dålig på att inte göra något alls. Dålig på att ta det lugnt, men idag värkte ryggen/svanskskotan lite extra och då antar jag att man måste ta det lite lugnt, även om jag tycker att kroppen borde tåla mer..
 
Nu ska jag ställa fram klockan, sova och hoppas att jag vaknar till en lika fantastisk och mindre ont i ryggen-dag. Nattinatt!