Carin Danielsson

You really fucked it up this time
Usch! Med handen på hjärtat kan jag idag säga att jag verkligen inte skulle suttit upp på Lina. Jag red så brutalt dåligt och har så dåligt samvete för det. Jag övervägde att longera, men så tänkte jag att "nä det tycker hon ju inte är roligt" så jag red en sväng. 
Tänkte rida ett lösgörande pass i och med att hon kändes ganska stressig, stissig och spänd igår. MEN planen gick i krach. Helt ärligt vet jag inte vad det var, men jag kunde inte rida idag. Ingenting gick och vi fick bara fightas om allt vi skulle göra. Och jag har bara mig själv att skylla...
 
Det är helt sjukt, hur humöret påverkas av hur man presterar i sadeln. Liksom, går hästarna fantastiskt, man rider någorlunda bra, ja men nog är man glad då? Lika som det är tvärtom, haha, när det känns helt förfärligt i sadeln vill man helst bara gå och dra något gammalt över sig. Suck.
 
Jag fick så himla dåligt samvete när jag ridit klart, så jag pysslade med henne i 1,5 timme efteråt. Masserade, mutade med morötter, tvättade man och svans och bara myste och hästar måste väl vara de som förlåter fortast. Jag älskar dem för det! Att jag kan göra fel en miljon gånger, ändå kommer hon med öronen framåt och möter mig i hagen varje dag <3
Hon kommer få två lite lugnare dagar nu, kanske longering/promenad imorgon och sedan vila på lördag :) Nästa vecka har jag tänkt försöka hoppträna i Bäckan om tid och plats finns! Skulle vara så skoj!!!
 
Nu ska jag göra som jag skrev lite längre upp, dra nåt gammalt över mig....Over n out