Carin Danielsson

Uteritt och mugg...
Hej hallå!
Redan onsdag kompisar och SHIT vad jag frös imorse, haha! När jag gick upp och ut med Freja på morgonen var det 9 grader ute. Herregud, typ 20 graders skillnad från i måndags. 
Dock skönt med lite svalare väder när man ska sätta igång hästarna och sådär. Jag ångrar dock inte att pållarna fick regntäcken på sig över natten inatt, då det var riktigt kallt när solen gick upp. 
 
Igår fick hästarna jobba lite, Magic fick komma ut på en skrittrunda i skogen med bästa kompisen Maffi och hans ägare, han skötte sig och var snäll 😝 Idag ska han få jobba lite lätt på banan i alla gångarter och imorgon planerar jag uteritt igen.
Lina fick jobba lite på lina igår och ska joggas lite lätt på banan idag och sedan ridas ut.
 
 
 
I söndags när vi tog hem hästarna från betet badad jag Magic ordentligt som var skitig och klibbig i päls och man efter all flugsprej och sånt. Märkte inget konstigt då men över natten till måndagen hade mugg blossat upp på alla fyra ben 😟 På två ben är det några ordentliga skorpor som vätskar och ser lite såriga ut, på två är det bara små skorpor än så länge. 
Så himla surt men jag hoppas jag får bukt på det snabbt. Jag har tvättat med lactacyd och smort på zinksalva för att skydda från grus och skit när han går i hagen. Sedan har jag även sprejat på hippoderm som ska verka lite desinficerande. Så nu håller jag tummarna att det inte bryter ut till något värre utan att jag fått stopp på det i dethär stadiet.