Carin Danielsson

Back at it!
Hejheeej!
Det var ett bra tag sedan nu. Som inläggets rubrik lydde förra gången så har jag haft en fruktansvärt motivationssvacka i det mesta men jag känner att jag är påväg uppåt igen, tack och lov. 
 
Fick ett välbehövligt break från vardagen i helgen som var. Åkte över till Gotland för att hälsa på Sindarve, alla tvåbenta och fyrbenta kompisar. 
Dessutom firades det att Sindarve haft ridläger i 50 år och alla medarbetare under åren var inbjudna. Det kom runt 50 personer, folk som jobbat där i slutet på 60-talet och framåt. Det var verkligen så himla kul att träffa alla och höra historier från förr ända fram till nu! 
Utöver festen på lördagen hann vi med sedvanliga sysslor som att kolla till hästarna på lösdrift, rida och prata häst i timtal. Det var precis vad jag behövde!
 
Sedan sist så har även några veckor på Tranås Ridklubb hunnit gå och jag trivs som fisken i vattnet med att ha ridlektioner igen. Det är en så himla bra besättning av hästar, som gillar sitt jobb och är pigga och fräscha! Jag har super-kollegor och fina gulliga elever! Blir glad i hjärtat av det!
 
På min egen hästfront går det väl som vanligt haha...Magic trampade in sidokappan i en bakhov förra veckan och var halt, min andra dressyrträning på lääänge blev därmed inställd..suck. Men han vilade över helgen när jag var borta och i måndags såg han helt fräsch ut på lina. Jag joggade honom en sväng igår kväll och då kändes han väldigt fräsch igen, om än lite stel och stark. Magic blir ju som bäst när han går typ 5-6 dagar i veckan och hålls igång. Vilar han för länge blir han lite långsam och "träig". 
Men nu hoppas jag skorna får sitta, att han håller sig fräsch och att vi kan komma igång på riktigt igen! Det är ju verkligen på tiden nu tycker jag. 
 
Idag, onsdag ska jag hoppa en häst i stallet, rida Magic och eventuellt ut en sväng i skogen på Lina. Får se vad jag hinner innan mörkret faller på. 
Hon var ut i skogen igår och vi blev typ jagade av älgloppor så hon fick lite panik ett tag men vi lyckades springa ifrån dem tillslut. Hade inte dendär äckliga älgloppan funnits skulle denhär årstiden varit perfekt för ridturer i skogen - lagom varmt, inga flugor och mygg, ingen snö och halka...men mn kan väl inte begära fööör mycket kanske 😅
 
Nu ska jag återgå till jobb!
Vi hörs kanske snart, annars hörs vi när vi hörs! 
 
 
 
 
Först fölmys och sedan ett helt gäng med sindarvefolk!
 
 
Trots älgloppor var uteritten supermysig och bjöd på sjukt fin kvällssol! Älska höst ändå!