Carin Danielsson

Ny tid
Oj, nu var det så himla längesen jag skrev sist. Äntligen ahar vi internet här hemma vilket gör det hela lite enklare. Sen sist jag skrev har ju i stort sett hela sommaren gått. Två veckor lite drygt flög förbi på Gotland där jag hade mitt underbara 10-dagars läger och träffade en drös av sindavesystrar. Längtar redan tills nästa år.
Sen kom slutet på juli och då flyttade Magic hem till mig - en 9-årig valack e. Jaguar Mail - Magini. 
 
I augusti började jag heltid på JFK och där är jag nu då. Tiden flyger iväg med häst, jobb och ganska mycket pendling varje dag men det är himla kul! Jag har runt 16 lektioner i veckan och utöver det är det lektionsplanering, hästskötsel - jag ansvarar för ponnyerna och ponnystallet, där sår/sjukvård ska fixas, stall och sadelkammare ska vara i bra skick och sedan har jag lite utbildningsponnyer att rida. Jag har mest ponnylektioner, endast två storhäst i veckan faktiskt. 
 
Magic då - eller Mackan som jag kallar honom, han blir finare och finare. Vi jobbar mycket med styrka. Han behöver stärka ryggen och bakdelen - så mycket ut och galoppera, hoppa serier, studs och en hel del tömkörning också, där jag gör mycket övergångar, tempoväxlingar för att få honom att jobba igenom. Jag "samlar" ganska mycket i traven några steg, lite "tramptänk" och sedan fram igen - detta för att han ska ta i mer i varje steg och vila på steget. Han är väldigt duktig, min stora kille.
Till helgen händer lite kul saker här, som jag kan berätta mer om när allt är färdigt. Blir spännande i alla fall.
 
Jag tänker försöka hålla bloggen lite mer vid liv nu! Avslutar med en drös bilder från sommaren.
 
Mackan första veckan hos mig <3
 
Fick låna Eves fina Elton en kväll på sindarve, finaste fjorden!
Nytt tillskott på gotland - Kamomill 
 
Mitt och Fridas 10-dagars vid havet med gulingarna
En del av mina kolleger på JFK