Carin Danielsson

Tisdag fast fredag
Halloj!
Lite udda vecka som råder nu med röd och ledig dag mitt i veckan så man skulle ju kunna säga att det är lite som fredag idag 😎 Så gött!
För mig och Albin blir det väldigt lugnt ikväll, kanske käka något gott och bara vara. Imorgon har vi inget planerat heller men det känns mest skönt. 
Jag har dessutom insläppet + kvällen i stallet både idag och imorgon så det blir inga konstiga utsvävningar för vår del, det är man för gammal för. 

I helgen har jag haft mamma på besök, vi har tagit promenader, jag har även haft ridlektioner och hon fick hänga med när jag red ut med en grupp i skogen. Vi har ju också såklart varit i stallet och även umgåtts med Albins familj.
 
Igår, måndag var det dags för näst sista valpkurs-träffen så mina hästar fick vila, gick ute i hagarna hela kvällen och chillade i solen. Så gött för dem att vara ute länge nu.
 
Idag har jag tänkt att båda mina pållar ska få gå ett pass på banan efter lite lugnare dagar med uteritt/tömkörning/vila. 
Resten av veckans ridning har jag inte riktigt planerat än, Lina ska iaf hoppas och Magic ska ut i skogen, så det är väl det enda jag planerat säkert. Jag tar det lite som det kommer.