Carin Danielsson

Du lever för skratten, precis som jag
Sådär ja, andra dagen med stalltjänst är gjord och nu sitter jag halvdäckad i soffan. Dagarna börjar halv sju och sen rullar det på konstant. Tur nog bjuder skolan på frukost och lunch vilket gör allt lite lättare och roligare ;)
Jag och Catharina är på Löten där vi har unghästarna. Inte speciellt tungjobbat egentligen, eller många hästar heller för den delen. Dock många som ska tempas, göras rent mugg, tvätta sår, promeneras och lite sådär. Tar en väldans tid. När vi är klara där åker vi vidare till Kungs för att hjälpa tjejerna där med stallet och AG, så runt nio-snåret är vi klara ungefär. 
Så idag kilade vi upp till Markan, åt frukost och sedan åkte jag vidare till Lina, mockade och fixade och tänkte rida men en baksko har trillat av så det fick bli lite longering istället. Hon var pigg, busig men fin.
 
Sedan vidare till Kungs för hagbyte, lunch på Gula Hästen, uteritt på Våfflis och sedan stalltjänst igen. Klara strax efter fyra och då susade jag ner för att ta in Lina. Tillbaka till Kungs för tömkörning av Oprah och fixning av hennes mugg. Nu hemma som sagt, nyduchad och helt illröd om kinderna efter en dag ute i kylan. Önskar alla fick uppleva Strömsholm en solig vinterdag, helt fantastiskt! Sådant som jag kan leva länge på faktiskt.