Carin Danielsson

Du och en annan
Unghästblocket har kickat igång! Jag och Isabella har blivit tilldelade en liten krabat med namnet Ozzy. En hoppstammad kille e. Odermus ue. Al Cantino. Vi har mest bara pysslat om dem, borstat, lyft ben och tränsat, igår ledde vi runt dem i rudhus och på Flyinge och idag har vi första lörshoppningslektionen. Våra 2,5 åringar ska bara skritta runt där inne och checka läget, sen ska vi få se andra hästar hoppa + hjälpa till för att lära oss hur man gör. 
På torsdag ska de longeras och sedan på fredag har vi undervisningsfri dag - vilket innebär P.L.U.G.G inför fodertentan på måndag. Jisses.
 
Igår red jag igen på Lina och hon var verkligen sååå fin. Egen framåtbjudning, mjuk, rund och avspänd i hela kroppen, gjorde fina galoppfattningar och vi kunde bara rulla på :) Ska fortsätta på samma sätt idag sen ska hon få två vilodagar! Red även en annan häst i stallet, Yammi, en valack e. Cortez. Mycket häst att rida, med stora gångarter och mycket egen motor. Han är rätt känslig men samtidigt lite "älgig" och går på i sin takt rätt obrydd. Ska rida honom idag igen, kanske går bättre?! :)
 
Nu - åka till skolan för foderlabb! Ha en bra dag, trots höstrusket och tänk på allt det fina ni har i ert liv :) Då blir allt lite lättare. Puss