Carin Danielsson

Breeders
....Vilket innebär lugn vecka när det kommer till lektioner. Hade en körlektion igår morse. haft en föreläsning om idrottfysiologi i hästperspektiv idag tillsammans med Malmö högskola. 
Imorgon bara körning efter lunch :) Ska ner till skolan tidigare och kolla på fina hästar! 

Den här veckan räknar man med att det kommer ungefär 500 hästar och 12.000 besökare till Flyinge så fram till på söndag blir det lite eeextra kul att vara på skolan, även om jag njuter varje minut av min vistelse där till "vardags" också!
 
På kvällen har jag, Julia och Agned haft pluggstuga här uppe i köket inför tappsko-provet vi har på torsdag. Vi har en del att lära om benställningar, hovformer och vad allt heter. Bankar in och hoppas det stannar kvar...;P
I ett litet pluggbreak var jag ut till pållan för att fylla på vatten såg jag att hon sparkat upp två sår på hasen, typiskt. Tvättade rent och det kändes inte djupt, men ändå så suuuurt. Hoppas på ingen svullnad imorgon. Om hon är fräsch ska vi prova att släppa ihop henne med en häst i stallet. Skulle bli så glad om hon kunde få en hagkompis :) Mitt lilla hjärta.
 
Annars da? Regnet smattrar mot rutan och min energi är ungefär lika med noll. Sängen blir nästa anstalt! Puss