Carin Danielsson

vårfeeling
Heeeej!
Sista arbetsdagen innan helg härlg långhelg börjar. Det ska bli så underbart skönt att vara ledig i fyra dagar så jag kan knappt beskriva det!!
Vi har inte speciellt mycket inplanerat under påsken och det känns också riktigt skönt att kunna ta dagarna som de kommer. 
 
I tisdags fick Lina hoppa ett litet pass på banan, jag kan väl säga att jag haft bättre känsla förut om man säger så...det passet vill ja mest glömma, haha. Magic däremot gick väldigt bra i tisdags, han känns så himla fin nu och börjar bli så stark i kroppen. Finafina.
 
Igår fick hästarna vila för jag behövde komma hem i tid för att hinna byta till sommardäck på bilen (två dagar försent...🙈)  Det kändes lite mer akut än att hästarna skulle gå faktiskt, inte så att man får böter för att hästarna vilar...men bil med vinterdäck däremot...😅
 
Idag ska Lina komma ut på tur med en tjej i stallet och hennes häst, Magic ska antingen få gå ut i skogen eller gå ett pass på banan med lite trav och galoppbommer. Vi får se vad vi känner för, helt enkelt. 
 
Fick upp minnen i förrgår från terränghoppningen för två år sedan med fina skolhästen Con Quest på Flyinge...SOM man saknar den tiden!!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress