Carin Danielsson

En helt vanlig torsdag
Jag har blivit en riktig te-drickare. Är nu inne på min andra kopp för dagen och jag börjar verkligen tycka det är sååå gott. 
Jag var till stalletinnan jobbet imorse och mockade, packade hö och fixade kraftfodret till Lina och Magic eftersom jag har lektioner idag och skulle vilja hinna mitionera en häst mellan jobben. Jag hoppas min tidsplan för det håller. 

Vi har nu fått såpass mycket snö att vi får rida på två av stallägarens åkrar. De är väldigt fina, plana vallar som de slog gräs på i somras och sedan inte gjort något med så det blir perfekt att rida där nu framöver. Så nu hoppas jag faktiskt att snön ligger kvar och det är kallgrader ett tag till. 
 
Igår fick Lina ett joggingpass i ridhuset, jag ville mest känna på hur pigg hon var efter klippningen. Men det var inte mycket mer än lite bock, pip och nån bakutspark, så det var skönt. idag kommer hon få vila, imorgon har jag tänkt rida på åkern och sedan på lördag åker vi till Jönköping för att hoppa. 😍 På söndagen blir det en skrittur ut har jag tänkt, antingen förhand eller uppsuttet. Så denna vecka blir det två vilodagar, ett hopp-pass, ett dressyrpass och tre uteritter. Känns inte det typ optimalt? 🙌
 
Magic då, ja han har inte fått på sig sin tappsko än så vi tar det lite lugnt. Han gick ju ett litet pass i förrgår i ridhuset och en liten promenad i djupsnö igår, jag var genomsvett av snön och en busig häst, haha!
Jag skulle sååå gärna vilja få på dendär tappskon innan helgen så jag kan rida på lite igen, känns som att vi aldrig riktigt kommer framåt då det hela tiden är saker som sätter käppar i hjulet. Yeayea, vi har ju all tid i världen egentligen. Men det är frustrerande när "yttre faktorer" påverkar en kan jag tycka. 
 
Vad gör ni med era hästar idag? 😃