Carin Danielsson

Med stormsteg mot helgen!
Näe men, jag tror nog fredagar är den längsta dagen på hela veckan, eller?
Det känns som jag varit på jobbet hela dagen redan och klockan är 10..?!
 
Denna helgen är faktiskt första helgen på länge som jag inte ska iväg någonstans, ha ridlektioer eller något annat. 
Jag har faktiskt inte mycket alls inplanerat mer än att julpynta hemma, åka till skogen med Albin och Freja för att hämta en gran som vi ska ha på gården och sedan stallet. Jo, på söndag ska vi på julbord med Albins släkt men annars, bara en helg hemma i lugn och ro. Det ska bli underbart!
 
I vintras och våras blev jag lite "bränd" och jag kan känna av det lite fortfarande. Jag blir så himla lätt trött, får huvudvärk och känner mig helt slut av att göra något en hel dag.
Min kropp får för sig att jag kan göra precis allt som förut. Jag har liksom inte haft problem med att rida 5-6 hästar på en dag, ha ställtjänst, plugga, gymma och allt där till, men nu kan 3-4 timmar i stallet göra att jag bara vill sova resten av dagen och huvudet tar verkligen tvärstopp med PANIK-huvudvärk. Hatar det. Men det blir sakta men säkert bättre och där jag är i livet just nu, med jobb och så kommer nog få mig på fötter igen.
 
För övrigt hittade jag en så fin video på youtube. Så mycket kloka ord av kloka människor blir sagt och jag håller med om ALLT i denna videon när det kommer till hästhållning. 
 
 
 
 
 
 Ha en fin fredag kompisar!