Carin Danielsson

Perfect
Godmorgon! 
Efter två dagars ledigt är jag utvilad och laddad för jobb igen. Det blir 6 dagars arbetsvecka denna vecka då vi har klubbhoppning på söndag. 
I helgen har vi mest tagit det lugnt, städat och tvättat och lagad go-middagar. Uppskattar verkligen det när jag jobbar så mycket på veckorna och är borta långa dagar i och med stall, pendling och heltidsjobb. 
 
I helgen trimmade jag lite av ridskolans hästar, bland annat Dallenger. En dam med mycket personlighet som gärna kan ha bakbenen i luften lite väl mycket. Hon jobbades lite lösgörande, mycket övergångar och framåttänk. Vi har fantastiska ridskolehästar <3 
 
 
Igår, ledig dag och strålande sol. Jag var till Mjölby och Motala och köpte lite saker till övervåningen där vi precis köpt en ny bäddsoffa som behövde madrasser, filtar och kuddar. Det blev även lite inredning till övervåningen så nu börjar den verkligen ta form. Nu under hösten ska vi ju även göra om badrummet och sen har vi ett rum kvar här nere att inreda klart sen är huset "färdigt" och det känns väldigt skönt! 
 
Igår hade jag även planerat att klippamin nallebjörn till häst men efter ett drag med klippmaskinen märkte jag att skären var sådääär bra så det får bli att lämna in på slipning och han får gå med en liten kal fläck ett tag, haha. 
Sen red vi ett galoppass på stubbåkern då den torkat upp fint. Lång skritt på lång tygel, trav utan för mycket kontakt - bara fokus på framåttänk och aktiva bakben, sen samma i galoppen. På slutet kunde jag rida med knappt någon kontakt alls på tygeln och han galopperade genom kroppen, lösgjort med rund hals och självbärighet. Sååå fin!! 
Idag ska vi hoppa lite innan jobb! 
 
 
Tycker han är fin och slank i kroppen nu, vill såklart ha lite mer överlinje. Men halsen har börjat ändra sig och man kan se mer muskler på bakdelen och att magen är lite mer "uppe". Fina Magic.