Carin Danielsson

Vilodagar
Godmorgon!
Efter några tunga dagar med Magic på grund av skitridning från min sida och en känsla av at hans ben vägen ett ton styck så har jag bestämt att han får vila nu torsdag till och med söndag. På måndag eller tisdag nästa vecka tänker jag att jag tar med honom till jobbet, så får han stå där under veckan så kan jag och Anna trimma ihop och vi kanske kan vända och komma ur svackan!
Just nu går mycket energi till jobbet och det är svårt att fokusera på något annat. Drömmen vore ju att ha Magic i jönköping på vardagarna och här hemma på helgerna, men det blir ju lite för hattig vardag för honom och han trivs ju superbra här i Ödeshög i stallet med sin hagkompis <3 Han lever lyxlivet som häst måste jag säga med mycket maaat, mycket kärlek, hagkompis och mycket utevistelse. Utöver det blir han bortskämd med bra (för det mesta...) ridning, noggrann planering av arbete blandat med återhämtning och jag hoppas och önskar att han kan vara hos mig i måååånga år och bli gammal på min framtida gård med eget stall :')
 
I helgen vankas Evelinas 25-årsfest och det ska bli så kul och mysigt att träffa hela skaran med systrar från sindarve att jag knappt kan bärga mig!!! 
På tal om det så skulle jag verkligen bara vilja ta ledigt några dagar, åka till min favorit-ö och umgås med små gula och fantastiska människor på favoritplatse, Sindarve. Jag borde verkligen planera in det snart!
 
 
 
 
Dethär är vad jag behöver