Carin Danielsson

Tjugoandra
Helgen har swischat förbi, men jag har ändå hunnit med en hel del. Det är det bästa med att ha stalltjänst - man kommer upp tidigt på morgonen och har heeela dagen att göra saker sen. 
Jag har börjat packa lite saker här hemma, rensa lite bland papper och block, men det är mycket som jag faktiskt vill ha kvar också. Anteckningar och sånt från hippologtiden kommer jag spara, det behövs kanske någon gång. :)
 
Annars har jag packat ihop nästintill alla vardagskläder, köksgrejer och lite prydnad. Under veckan här får det bli ännu mer eftersom jag åker till Jönköping tor-sön och ska gå med på nya jobbet och fixa lite hemma hos Albin, i nya huset. 
Utöver det har helgen bjudit på träning, ridning, stalltjänst, solning och plugg. Har betat av två uppgifter och har börjat på en som ska in på fredag. Nu ligger fokus på redovisningen idag och redovisning av EXJOBBET(!!!) på onsdag, herregud.
 
Den här veckan bjuder på trimning för Ancan idag följt av tävling hemma imorgon. Just nu känns det som evigheter senast vi hoppade, då hästarna har tävlat, gått antagningsprov för beridarprogrammet och sedan lite vila + dressyr....sååå återstår att se om man fortfarande kommer ihåg hur man gör, hehe. 
Sedan är det inga lektioner resten av veckan med röda dagar och sådär, sen nästa måndag kör vi dressyrprogram och en sista utbildningskontroll för Maria, innan kursen är avslutat. Tiden har gått så sjukt fort!!! Men på ett sätt känns det ändå skönt när man står här med hus, jobb och livet lite ordnat framöver. En häst bara så vore allt tiptop.
 
Nu - Kaffe och skolan. Pusshej :)
 
 
Får bli en bild på mig och lilla Notte från i höstas.