Carin Danielsson

Skåne
Hade skrivit ihop ett inlägg här för några dagar sen som jag inte publicerade haha...menmen. Nu är jag framme i Skåne i allafall och allt har gått superbra! 
Min första praktikdag gick av stapeln idag och jag har mest hängt med min handledare Louise och blivit runtvisad, presenterad för all personal (huuuur många som helst) kollat lektioner och tittat när intruktörerna ridit några lektionshästar. 
Det känns verkligen jättebra och jag tror det kommer vara otroligt lärorikt och framför allt roligt!
 
Lina fick en väldigt lång resa ner till Malmö, med omlastning och en massa stopp. Närmare 12 timmar tog det men jag tog emot en glad lite skakig Lina på ridklubben igår kväll som doppade huvudet ner i maten direkt hon kom in i sin box. Hon står i ett litet utestall med en till ponny som hon redan blivit tjenis med. Hon går själv i en grushage som typ ha Emporia som granne, haha! Anläggningen ligger väldigt centralt...;)
Hon tar allt med ro verkligen och fick röra lite på benen runt ridklubbens lilla galoppslinga och sedan några varv i ridhuset för att det öste ner regn. Lite spänd och ofokuserad, men det får man ta första dagen. Hon kommer få några lugnare dagar nu innan jag kör på som vanligt igen.
 
Vi har börjat få lite ordning på lägenheten, åtminstone vardagsrum och sovrum. Köket är ännu lite provisoriskt med ett gammalt skrivbord till matbord och två slitna stolar. Vi letar fortfarande efter köksbord så det får fungera så länge. Det är en väldigt mysig lägenhet, lagom stor och väldigt fräsch! 
 
 
 
 
 
Trött Lina efter långresa och dag med mycket nya intryck <3