Carin Danielsson

Banhoppning för Jens idag!
Godmorgon! Försöker mig på ett inlägg från telefonen får vi se hur det går. Jag hade en riktigt  körig vecka förra veckan, med aspirant på stalltjänsten vilken innebär att man har både, morgon, lunch och EM-stalltjänst. Annars har vi antingen eller. På det drog helgstalltjänsten igång och hela helgen var fullspäckad med det. Det är kul! Men ibland blir man trött.
Denna veckan är betydligt lugnare. Haft sovmorgon nästan varje dag hittills och endast stalltjänst på eftermiddagen. Mycket skönt! Idag är det banhoppning för Jens som gäller och jag kan väl säga att jag är lite nervös haha! Men som Åsa sa till mig igår "bästa hästen och bästa tränaren, vad kan gå fel?" Får ta med mig dem och sen bara ha kul och hoppas jag får mycket tips på hur jag kan förbättra mig som ryttare!
 
 
igår hade vi hästbyte på ridningen. Fick rida en ganska stor, krallig herre vid namn First Kikkoman. En helt annan häst än Oprah! Så nyttigt och roligt. 
 
Sen på kvällen körde jag Lina till RS för lite hoppträning. Jag är mycket nöjd och vissa språng igår var riktigt bra! nästan så jag inte sitter kvar i sadeln...;) sen när hon inte riktigt bjuder fram, blir det lite stillastående språng, rätt upp och rätt ner och hon hoppar inte genom ryggen. men hon skötte sig superbra och har utvecklats mycket 😄 blir så glad.