Carin Danielsson

Sista veckan med Tootsie
Sista veckan med hoppning är redan här och jag kan inte förstå var tiden har tagit vägen?! Vi började nyss och nu är det slut liksom....fy så tråkigt. Min fina älskade Tootsan har lärt mig så mycket, gjort mig säker, tuff och lite hinderklok. Allt tack vare att hon har alla de tre ovanstående egenskaperna!! Vi har verkligen fantastiska skolhästar <3
 
Idag hade jag stalltjänst på morgonen, efter det tog jag ut Oprah till ridhuset. De hade hittat en hovböld på höger fram i fredags, så skulle kolla om hon reagerat på den, men icke! ohalt och pigg som en mört. Fina vännen, imorgon ska jag rida igen! Tootsie och jag markarbetade, vi fick ett riktigt mördarpass av Daniel med extremkorta stigläder, stående i lätt sits i trav och galopp, samt lättridning utan stigbyglar mm INNAN vi påbörjade bomövningarna, många skakiga ben efter den timmen idag kan jag säga haha!
Nu har jag suttit en stund med min seminarieuppsats som jag börjar se ljuset i tunneln med, har enbart slutsats och referat kvar och det tänkte jag skriva ikväll. På onsdag lämnar jag in den för opponering och nästa vecka ska den vara helt klar för examination! Spännande :)
 
Nu ska jag åka till Lina och jogga henne på åkern i snön - imorgon hopptränar vi!