Carin Danielsson

I know why you chasing all the headlights
Tjockjacka och mössa på stalltjänsten imorse och det är juni imorgon, vet inte riktigt om jag tycker det är speciellt okej....men det kanske vänder snart, om man ska försöka tänka lite positivt.
Igår spenderade jag dagen med Albin, vi åt långfrukost och tog en promenad på 5 km, på kvällen hängde jag med världens bästa häst. Red ett kravlöst pass i ridhuset och bara myste :) På kvällen satt jag, Catharina och Salla och snackade skit och sen vid tiotiden däckade jag i sängen.
 
Haft stalltjänst nu på morgonen som sagt och sitter och sörplar lite kaffe nu och ska snart ta tag i livet. Det är dags att börja packa ihop alla grejer inför hemflytt nästa helg. Det kommer förmodligen vara mer än väntat så jag känner att det är lika bra att börja i tid. Kommer vilja spendera så mycket tid som möjligt med Albin nu innan vi skiljs åt i en dryg månad. Samtidigt som det känns jobbigt ska det bli väldigt skönt att ta hem Lina till Borlänge, träffa mamma och pappa några dagar och sedan åka vidare till favoritstället - Sindarve. 
Ska i sommar jobba på en del läger där och bland annat ha lektioner på 10-dagarslägret. Tycker det är väldigt kul, om än lite läskigt att de litar på mig att ta ansvar för det! 
 
Veckan som kommer består mest av kursutvärderingar, men imorgon har vi en "hullclinic" där vi ska ultraljuda några hästar för att se hur mycket kroppsfett osv de har. Intressant! På torsdag ska vi få köra fyrspann och släppa våra älskade skolhästar på bete. På fredag har vi avslutning och på lördagmorgon rullar vi uppåt i landet. 
 
Nej! NU - packa! Hörs hej.