Carin Danielsson

Hädanefter ska jag vara bra
Här har det ekat tomt ett bra tag nu. Har haft några rätt intensiva dagar här på gården sen jag kom tillbaka i söndagskväll. Vi har bland annat haft veterinär här som kastrerat våra hingst-åringar, flyttat hästar till olika hagar, haft lektioner, uteritt med några grupper och tagit hem två hästar som ska tömköras med draglinor osv inför inkörning. 
Veckan har bjudit på en hel det sol men också mycket blåst. Idag är första dagen med riktigt vindstilla och stekande sol. 
På förmiddagen har jag, Lisa och Frida skrittat ut på Surprice, Pippi och Pelle och sen har jag och Frida tränat lite häst vid hand inför hippologprovet...heheeeee. Lisa får slita sitt hår...näraaa ;)
 
Från onsdag till söndag var jag hemma i Borlänge några dagar för att vila lite och framför allt träffa min syster, som jag inte sett sen i augusti typ. Hon har fått världens sötaste dotter, Alice, som jag är helt förälskad i. :) Det var skönt att vara hemma men ännu skönare att komma tillbaks till gården igen. 
 
Idag har jag tänkt mig försöka hoppa lite med både Calle och Blue. Imorgon kommer en tjej och provrider lilla blå, lite jobbigt för hjärtat känns det allt. Jag har ju haft henne som min nu sen i januari, så det blir kämpigt när hon åker...
 
 
 
 
Min bror, jag, Alice och min syster <3