Carin Danielsson

Rörig tisdag
Igår var det kaos här på gården, eftersom att det hade blåst sjukt mycket under natten så gick jag upp lite tidigare för att se så inget hade blåst sönder, dörrar osv. Jag fodrade och allt var frid och fröjd. När jag kommer in igen och ska börja plocka fram frukost ringer någon och säger att vi har lösa hästar, tre stycken. Vi åker bort och mycket riktigt, två av fölstona och ett föl hade smitit ur hagen då träd trillat och sabbat tråden...bara att börja laga. Hem, äter frukost en timme senare, ut och alla hästar har stått inne = galet mycket mockning. Vi ligger efter hela dagen och får springa fram och göra alla sysslor....haha.

Vid halv fyra kom även 7 stycken lägerelever vi skulle ta hand om, de skulle rida, sen skulle även jag och Frida hoppträna vid sju, mitt i lektionen ringer Blenda och säger att vi har lösa hästar IGEN. Samma hästar den här gånger, förutom den enas föl. Av hästen, på med reflexväst, hämta grimma, havre och åka iväg. Jag och Nadja raceade dit, sprang ur bilen. Som tur var hade några människor stannat och kunde hjälpa oss hitta på dem i mörkret.

Med tanke på att vi redan en gång hade lagat staketet var det förmodligen trasigt på något mer ställe, så vi fick ta med alla tre stona med två föl och ta hem hit till stallet, som tur var fick vi eskort av en bil bakom och en framför då vi måste gå på bilvägen för att komma hem.

Så en dag med jobb upp över öronen från 06.30-20.30 och på kvällen var jag helt jäkla död. Idag är däremot en ny dag, hoppas på bättre också. På förmiddagen ska jag även ha ridlektion för tre av barnen som är här på läger. Himla spännande!!! :)