Carin Danielsson

Fjordingar <3
Igår var jag och Frida själva på gården då Lisa och Blenda åkte över till fastlandet för att lämna över två hästar som blivit sålda. Dagen såg ut som vanligt med mockning, fordring och allt det där. Vi hade några fjordningar kvar hemma från tisdagen då lastbilen fick punka på kvällen och vi kunde inte fortsätta köra ut hästarna efter deras lektioner i tisdagskväll. Jag och Frida tänkte att eftersom vi var tvungna att gå tillbaka till gården från hagen när vi ridit ut fjordsen så red vi en varsin och hade två handhästar var. Så vi skulle få ut så många som möjligt på en och samma gång ;) Effektivt! Det gick så bra och det är nog bara med fjordningar det går att göra något sådant haha...
 
På eftermiddagen åkte vi till Dahrve, hästaffären som ligger några mil härifrån och kikade lite. Sen myste vi med mackor och saft framför bonde söker fru på kvällen :)
 
Idag har det blåst så mycket att man fått ta i för att komma nånstans när man gått ute haha, men solen har lyst hela dagen! Jag red ut själv på Calle för första gången idag, hade en liten bockrem runt halsen och ett spö med mig. Han försökte vända några gånger men med en liten stunds övertalning gick han på framåt glatt och villigt. Min fina lilla lurvboll.
 
Snart ska vi knata ut i stallet igen för att hoppträna vid halv åtta. Ska bli kul, har dock hunnit sega ihop ordentligt, men bara man kommer upp i sadeln ordnar allt sig ;)